Videoproduktion

Videoproduktion består af flere led, hvoraf vi mest hjælper med to ting; videooptagelse og redigering af de færdige optagelser.

Video bliver mere og mere brugt på internettet og specielt de sociale medier, men også mange andre steder – på infoskærme eksempelvis. Ikke nok med, at videoer fanger beskuerens opmærksomhed lettere end almindelige fotos eller grafik, men det er efterhånden også en vigtig del i søgemaskineoptimering af hjemmesider, hvor bl.a. Googles algoritme vægter en hjemmeside med video højere end en hjemmeside uden.

Udstyr til videoproduktion

Vores udstyret er i den lette ende, men ofte skal der heller ikke meget til for at resultatet er tilfredsstillende. Kræver din opgave mere, har vi flere samarbejdspartnere, som er leveringsdygtige indenfor videoproduktion.

Af videoredigeringssoftware bruger vi i øjeblikket mest Adobe Premiere Pro og Adobe Premiere Rush, men også iMovie – simpelthen fordi det er nogle gange er hurtigere og når man lige er på farten.

Musik til videoer kan være svært at finde, da man skal have rettighederne til at bruge den, i forhold til, hvor videoen skal afspilles eller overfor hvem. Men der findes flere steder på nettet, hvor man kan finde den slags musik i mange forskellige genrer. Nogle gange gratis, men oftere og oftere skal man betale for det.

Vi hjælper selvfølgelig også med alt det juridiske, så du ikke kommer i klemme med din videoproduktion.

Video-eksempler

Herunder kan du se nogle af de videoproduktioner, som Dekorativbureauet står bag:

Chrysler Sebring 2,7 – reklamefilm

Seks sorte skønheder – reklamefilm

MegaBeast på havnen i Aalborg – reklamefilm i ét take med håndholdt mobiltelefon

Dekorativbureauet hjælper dig

Få hjælp til din næste videoproduktion …

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial