Labels

Labels er klistermærker, men klistermærker er ikke labels. Forvirret? Det er ikke så mærkeligt. Betegnelserne overlapper meget.

Labels kan i øvrigt også kaldes etiketter eller mærkater, men sidstnævnte er vist efterhånden sjældent brugt.


Årslabels har gjort det billigt for foreningen Vikingemarked i Hobro at få lavet 
tryksager, der kan genbruges år efter år; man sætter bare en ny, billig mærkat på tryksagen
.

Et klistermærke kan forefindes i så lidt som ét eksemplar, i god kvalitet og udelukkende af dekorativ art, hvorimod kendetegnene for labels som regel er, at de kommer i et større antal, kvaliteten er i den lave ende og som udgangspunkt har de en oplysende effekt.

Af den dyrere slags findes labels med hologrammer eller af metal eller andre specielle typer, der skal tilkendegive fx en garanti, en plombering, en forsikring eller lignende.

Logolabels ø 20 mm
Logolabels i størrelsen ø 20 mm designet og trykt for Stjernestunder – Detvier.

Labels bruges på rigtigt mange typer af emballage, men kan også være sådan noget som advarsler eller til datomærkning og andre former for små klistermærker, der skal skrives på. Det kan også være til mærkning af ejendele, maskiner, elektrisk udstyr, computere etc.

Specielt ved industri og fødevarer kan der være nogle regler eller retningslinjer, der skal overholdes når der skal produceres labels.

Dekorativbureauet hjælper gerne med både design og tryk af dine labels – uanset om du skal bruge ganske få eksemplarer eller kæmpestore oplag.

Kontakt Dekorativbureauet og få en uforpligtende snak.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial