Dillertrans

– eller “Hvorfor man skal købe alle de oplagte domæner”

dillertrans-lastbil - foto af Lisa Risager

Måske har du engang kørt bag en lastbil på motorvejen, hvor det så ud som om der stod “dillertrans” på? Men i virkeligheden var der tale om et transport-firma, der hed “Lillertrans”, men det mærkelige og kantede “L” i logoet ligner til forveksling et lille “d”.

Mange, jeg har talt med, kender godt bilerne, og har også læst navnet med den specielle skrifttype som “dillertrans”. Søger man lidt på nettet, kan man også finde billeder og kommentarer fra både privatpersoner og fx BT, der påpeger det uheldige navn og logo. Jeg er altså ikke den eneste, der har kendt til firmaet med det lidt skøre logo.

Dette er altså en oplagt sag, hvor man som webmaster eller systemansvarlig hos Lillertrans burde have købt begge domæner – altså både “Lillertrans.dk” og “Dillertrans.dk” – og måske lavet lidt sjov ud af det. De fleste kunder kan godt lide, hvis man har lidt selvironi.

Fotoet er taget af Lisa Risager (via StockPholio.net)

Hvordan endte Dekorativbureauet med domænet “dillertrans.dk”?

Mit opslag på Instagram (som du kan se her: https://instagram.com/p/BfYaq0zlM48/), ansporede min gamle kammerat og domæne-entusiast Thomas Christiansen til at købe domænet og som en spøg pege det hen på min hjemmeside. Det gav mig idéen til at oprette siden om valg af domænenavne – og denne side om “dillertrans”.

Ledte du efter transportfirmaet “Lillertrans”?

Tre firmaer er i dag gået sammen og har stiftet et nyt selskab med navnet “Nagel-Liller” – og fået designet et helt nyt logo.

Du kan finde hjemmesiden for transportfirmaet Nagel-Liller her: www.nagel-liller.dk. Domænet www.lillertrans.dk peger nu hen på det nye domæne, så måske de har lært noget af de mange kommentarer, som deres tidligere navn og logo afstedkom.

Hvordan kan Dekorativbureauet hjælpe dig?

Hvis du har et navn til dit firma, men mangler et godt domæne. Eller har du endnu ikke fundet et godt navn til dit firma – og mangler også et domæne. Eller har du allerede et navn og et domæne, men det passer ikke så godt sammen? Uanset scenariet, er der gode chancer for, at Dekorativbureauet – med sine mange års erfaring med domænenavne – kan hjælpe dig med at finde en god løsning og at navigere rundt i domænenavnsjunglen.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial