Dekorativbureauet støtter

Dekorativbureauet støtter dem der gør en forskel for andre

Dekorativbureauet er ikke bare endnu et grafisk bureau. Nej, vi er et grafisk bureau med egne meninger og holdninger, og som gerne vil gøre en forskel for andre. Vi støtter gode, positive initiativer, som vi mener hjælper samfundet på vej mod en lysere fremtid.

Vi prøver altid at sætte os helt ind i vores kunders behov og tankegang, og ved at lytte og samtale, bliver vi alle klogere, og vi får større respekt for hinanden, samtidig som det bliver meget lettere at udtænke grafiske løsninger, som hjælper bedst og billigst muligt.

Dekorativbureauet har nogle helt faste overbevisninger vedr. økologi, bæredygtighed og medmenneskelighed, som vi helst ikke giver køb på, hvilket fx. betyder, at ikke alle og enhver kan blive kunder hos bureauet. Vi lægger heller ikke skjul på, at enkelte kunder måske bliver favoriseret. Dekorativbureauet støtter fx. nogle helt specifikke kulturelle tiltag og hjælpeorganisationer, som kan have svært ved at finde økonomisk overskud i dagligdagen.

Rent praktisk betyder dette, at Dekorativbureauet har støttet med gratis arbejdskraft eller med tilskud til tryksager – altså som sponsor – mod at få en lille smule reklame i tryksagerne.

Som med alle vores kunder, har vi også hjulpet med gratis rådgivning og sparring vedr. mulighederne for grafisk design, trykning, skiltning, dekoration og med helt specielle løsninger på nogle meget specifikke problemer.

I det hele taget tror vi her på bureauet på karma og på, at vi kommer længst, hvis vi på en positiv og empatisk måde hjælper og støtter hinanden, eller sagt med Dansk Folkehjælps slogan: “Hjælp os at hjælpe andre”.

Deorativbureauet støtter Dansk Folkehjælp Mariagerfjord Afd.

Vi støtter bl.a. Dansk Folkehjælps Mariagerfjord-afdeling.

Herunder ser du nogle af vores kunder, som vi har valgt at støtte:

• Dansk Folkehjælp Mariagerfjord Afd.

• Kirkens Korshærs genbrugsbutik i Tilst

• Alternativet i Rebild

www.vikingemarkedihobro.com

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial